About


Milan

De stad waar ik woon, werd comfortabel in 1867. Het heeft eigenlijk een paar huizen die in die eerste jaren gewerkt hebben en staat vol met huizen die in het midden van de 20e eeuw zijn ontwikkeld, waarvan de meeste dringend moeten worden ontgonnen.

Mijn betere helft en ik wonen in een Queen Anne uit 1905. Volgens de buren en mijn postbode was dit huis op een gegeven moment niet zo geweldig. Gezegend voor ons, echter, een hele tijd geleden, zag iemand het potentieel in dit huis, trok er naar binnen en maakte een verbazingwekkende vertoning van ontginning. Als bewonderaar van verzamelobjecten heb ik het leven in dit huis echt gekoesterd. Er is duidelijk af en toe onderhoud nodig (net als de situatie bij nieuwe huizen) en mijn wederhelft maakt daar een prachtig resultaat van.

Sinds de tijd dat ik naar deze stad ben verhuisd, heb ik graag gezien dat een groter aantal van deze oude huizen werd hersteld. Gelukkig ben ik niet de enige. Ik heb een metgezel die op zoek is naar een burgervoorzitter die de stad terug moet brengen naar zijn vorige glans. Er is nog een bedrijf in het centrum dat zich toelegt op het herstel van de oude huizen van de stad. Anderen zien dat er een stimulans is om te sparen wat eens heerlijk was en het weer tot leven te wekken.